Η Δικηγόρος

Η Δέσποινα Καλαϊτζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χίο, όπου και διατηρεί το δικηγορικό της γραφείο.

Η Δέσποινα Καλαϊτζή γεννήθηκε στην Χίο το 1989. Μεγάλωσε στην πόλη της Χίου, όπου και διατηρεί το δικηγορικό της γραφείο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελειόφοιτος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στο τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, με κατεύθυνση το Ναυτικό Δίκαιο. Η δε διπλωματική της εργασία έχει ως αντικείμενο την Νομική Αντιμετώπιση σε Κυβερνοεπιθέσεις στον τομέα της Ναυτιλίας.

Το 2013 έλαβε το πτυχίο της και εν συνεχεία πραγματοποίησε την άσκησή της σε μεγάλα δικηγορικά γραφεία στην Χίο, καθώς και στο Πολιτικό και Ποινικό τμήμα του Πρωτοδικείου Χίου. Το 2016 ενεγράφη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χίου ως δικηγόρος και έκτοτε ασκεί μάχιμη δικηγορία. Συνεργάστηκε με το δικηγορικό γραφείο Δημήτριος Γεωργούλης και Συνεργάτες για πολλά χρόνια. Σήμερα είναι δικηγόρος παρ’ Εφέταις και διατηρεί το δικό της γραφείο στην Χίο ασχολούμενη με υποθέσεις αστικού, ποινικού και διοικητικού δικαίου.

Έχει παρακολουθήσει νομικά σεμινάρια, ημερίδες και συνέδρια με γνώμονα τις εξελίξεις στον τομέα της νομικής επιστήμης σε επίπεδο νομοθετικό και νομολογιακό. Διαθέτει άριστη γνώση της Αγγλικής και πολύ καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας.

Προτεραιότητά της είναι η παροχή νομικών υπηρεσιών κι η εκπροσώπηση του κάθε εντολέα εξατομικευμένα με ήθοςσυνέπειαεπαγγελματισμό και ευθύνη αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο